Трансфер на студии на ИБЕ

Изградете ја вашата иднина и дозволете ни да ве водиме низ светот на бизнисот! Доколку припаѓате на некоја од следниве категории, Институтот за бизнис економија (ИБЕ) ви нуди можност за трансфер на студиите: Студирате истовремено на повеќе студиски програми од различни специјалности и изучувате дополнителни курсеви Побрзо напред [...]

Известување за неработен ден

Почитувани,  Ве информираме дека согласно Законот за празниците („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 08 декември 2020 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Одбрана на труд – Сандра Спиров...

На ден 13.11.2020 година во 14:00 часот со примена на платформата Skype, кандидатот Сандра Спирова ќе го брани својот магистерски труд. Целосното соопштение можете да го преземете на следниот линк.
Follow by Email
Facebook
Instagram